Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 39

    Answer: 49
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 8 = 12

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 6cm and height 10cm

    Answer: 30cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:14

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Tuesday 30 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 40

    Answer: 23 + 40 = 63
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 6 = 10

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 17, 2, 7

    Answer: 8

Wednesday 31 May 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 17

    Answer: 44 + 17 = 61
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 9 = 20

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 182

    Answer: 45.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 6, 20, 7

    Answer: 10

Thursday 1 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 11

    Answer: 45 + 11 = 56
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 18, 26, 34, 42, ...

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:14

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 10, 20, 4, 17

    Answer: 12.2

Friday 2 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    30000

    Answer: 3 × 104
  2. 2. Algebra

    Factorise: 30x + 25

    Answer: 5(6x + 5)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 10cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:20

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 8, 20, 9

    Answer: 11.75