Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 12 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    500000

    Answer: 5 × 105
  2. 2. Algebra

    Factorise: 10x + 6

    Answer: 2(5x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 9.9cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 165

    Answer: 16.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 6, 16, 13, 9

    Answer: 11.8

Tuesday 13 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 26

    Answer: 57 + 26 = 83
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 6 = 23

    Answer: x = 17
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:40

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 20, 4

    Answer: 12.333333333333

Wednesday 14 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 65

    Answer: 39 + 65 = 104
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 26, 30, 34, 38, ...

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:10

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 18, 12, 2

    Answer: 8.5

Thursday 15 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 8

    Answer: 8, 16, 24, 32, 40
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 6x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 8cm

    Answer: 201.06cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:14

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 16, 6, 6, 10, 11

    Answer: 10

Friday 16 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 91 + 45

    Answer: 91 + 45 = 136
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 13, 15, 17, 19, ...

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:10

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 23, 23, 5, 5, 18

    Answer: 18