Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 19 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 610 + 210

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 6x

    Answer: 8x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 16cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:35

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 13, 4, 4

    Answer: 10

Tuesday 20 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 28

    Answer: 30 + 28 = 58
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 13, 19, 25, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 14, 9, 15, 16

    Answer: 13.2

Wednesday 21 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 78

    Answer: 40 + 78 = 118
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 10, 12, 14, ...

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    In ratio 3:2, the difference between shares is 14. What are the shares?

    Answer: 42 and 28
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 6, 10, 12

    Answer: 11

Thursday 22 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 33

    Answer: 23 + 33 = 56
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 3x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 2, 19

    Answer: 9

Friday 23 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 94 + 70

    Answer: 94 + 70 = 164
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 9 = 18

    Answer: x = 9
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 20, 2, 14

    Answer: 12.5