Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 8

    Answer: 8, 16, 24, 32, 40
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 4x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 143

    Answer: 14.3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 11, 6

    Answer: 10.666666666667

Tuesday 27 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 28

    Answer: 15 + 28 = 43
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 11, 21, 31, 41, ...

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 9cm

    Answer: 254.47cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:30

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 5, 4, 12

    Answer: 8.75

Wednesday 28 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1.4 + 1.4

    Answer: 1.4 + 1.4 = 2.8
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 10, 12, 14, 16, ...

    Answer: 18
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:18

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 20, 21, 12, 21, 9

    Answer: 12

Thursday 29 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4.2 + 3

    Answer: 4.2 + 3 = 7.2
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 6x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 3cm

    Answer: 28.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:10

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 17, 6

    Answer: 12.666666666667

Friday 30 June 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 80

    Answer: 43 + 80 = 123
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 2x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 9cm and height 7cm

    Answer: 31.5cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 6, 6

    Answer: 10.333333333333