Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 46

    Answer: 15 + 46 = 61
  2. 2. Algebra

    Simplify: 4x + 9x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:20

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 12, 14, 15, 10, 10

    Answer: 12

Tuesday 4 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 38

    Answer: 38 + 38 = 76
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 8x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 8, 11, 5, 6

    Answer: 9

Wednesday 5 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 81 + 37

    Answer: 81 + 37 = 118
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 6x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 5:4, the difference between shares is 14. What are the shares?

    Answer: 70 and 56
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 7, 13, 3, 17

    Answer: 9.8

Thursday 6 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -6 + 10

    Answer: 4
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 21, 25, 29, 33, ...

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 157

    Answer: 39.25
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 9, 15, 17, 15, 16

    Answer: 15

Friday 7 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 59 + 64

    Answer: 59 + 64 = 123
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 12 = 23

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:28

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 31, 34, 23, 30, 20

    Answer: 14