Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1.7 + 9.3

    Answer: 1.7 + 9.3 = 11
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 15, 22, 29, ...

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 30, 16, 15, 35, 28

    Answer: 20

Tuesday 11 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 68 + 29

    Answer: 68 + 29 = 97
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 30, 35, 40, 45, ...

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:30

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 12 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    3000

    Answer: 3 × 103
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 12, 21, 30, 39, ...

    Answer: 48
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 17cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:25

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 2, 10

    Answer: 10.666666666667

Thursday 13 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 53 + 46

    Answer: 53 + 46 = 99
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 3x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:4

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 15, 40, 14, 18, 36

    Answer: 26

Friday 14 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 210 + 410

    Answer: 35
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 3x

    Answer: 8x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:16

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 20, 12

    Answer: 17.333333333333