Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 15

    Answer: 23 + 15 = 38
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 27, 36, 45, 54, ...

    Answer: 63
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:32

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 18, 10, 11

    Answer: 10.75

Tuesday 18 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 46

    Answer: 47 + 46 = 93
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 13 = 31

    Answer: x = 18
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 136

    Answer: 68
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 5 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 19 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 95

    Answer: 20 + 95 = 115
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 4 = 9

    Answer: x = 5
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 3cm

    Answer: 28.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:12

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 9, 14, 11, 15, 18

    Answer: 14

Thursday 20 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    900000

    Answer: 9 × 105
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 4 = 23

    Answer: x = 19
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 10cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:30

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 19, 18, 30, 24, 34

    Answer: 16

Friday 21 July 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 73 + 69

    Answer: 73 + 69 = 142
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 23, 31, 39, 47, ...

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 154

    Answer: 38.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 10, 12

    Answer: 8.3333333333333