Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 21

    Answer: 18 + 21 = 39
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 5x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:24

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 1 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 8 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 12

    Answer: 27 + 12 = 39
  2. 2. Algebra

    Simplify: 4x + 5x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 197

    Answer: 19.7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 13, 11, 8, 9

    Answer: 11.4

Wednesday 9 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 612 + 112

    Answer: 712
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 9x

    Answer: 17x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:14

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 18, 9

    Answer: 10

Thursday 10 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 22, 30, 38, 46, ...

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:6

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 13, 2

    Answer: 10

Friday 11 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 11 + 15

    Answer: 11 + 15 = 26
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 26, 36, 46, ...

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 5:1, the difference between shares is 84. What are the shares?

    Answer: 105 and 21
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16