Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 79

    Answer: 89
  2. 2. Algebra

    Factorise: 24x + 28

    Answer: 4(6x + 7)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:28

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 14, 16, 14, 19

    Answer: 14.8

Tuesday 15 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 70 + 63

    Answer: 70 + 63 = 133
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 12, 15, 18, 21, ...

    Answer: 24
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:12

    Answer: 7:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 14, 10, 2, 9

    Answer: 8.6

Wednesday 16 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 43

    Answer: 48 + 43 = 91
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 7 = 24

    Answer: x = 17
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 168

    Answer: 16.8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 6, 9, 19, 9

    Answer: 9.4

Thursday 17 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 62

    Answer: 60 + 62 = 122
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 15 = 26

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:28

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 45, 27, 31, 18, 44

    Answer: 27

Friday 18 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7 + (-9)

    Answer: -2
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 32, 35, 38, ...

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:18

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 8, 9

    Answer: 10.333333333333