Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 35

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 24, 27, 30, 33, ...

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:20

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 20, 14, 19, 16

    Answer: 17.6

Tuesday 22 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 9.1 + 6.5

    Answer: 9.1 + 6.5 = 15.6
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 5x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 7.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 112

    Answer: 56
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 18, 40, 12, 40, 17

    Answer: 28

Wednesday 23 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 510 + 310

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 13, 19, 25, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:10

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 12, 9, 8

    Answer: 9.75

Thursday 24 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 15

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 5x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:24

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 5, 11

    Answer: 11.333333333333

Friday 25 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    6000

    Answer: 6 × 103
  2. 2. Algebra

    Factorise: 8x + 14

    Answer: 2(4x + 7)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:40

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 7, 17

    Answer: 14