Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 34 + 96

    Answer: 34 + 96 = 130
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 3 = 14

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 53

    Answer: 13.25
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 17, 12

    Answer: 11

Tuesday 29 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 28 + 44

    Answer: 28 + 44 = 72
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 20, 23, 26, 29, ...

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 9cm

    Answer: 254.47cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:21

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 19, 10, 12

    Answer: 14.75

Wednesday 30 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 11 = 23

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:32

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Thursday 31 August 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 84 + 68

    Answer: 84 + 68 = 152
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 15 = 29

    Answer: x = 14
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 71

    Answer: 7.1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 19, 2

    Answer: 11

Friday 1 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 79

    Answer: 36 + 79 = 115
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 27, 34, 41, 48, ...

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    In ratio 2:1, the difference between shares is 32. What are the shares?

    Answer: 64 and 32
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 3, 13, 17

    Answer: 12.75