Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 39

    Answer: 23 + 39 = 62
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 8x

    Answer: 17x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 76

    Answer: 19
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 22, 22, 32, 38, 10

    Answer: 28

Tuesday 12 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 69 + 37

    Answer: 69 + 37 = 106
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 11, 20, 29, 38, ...

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:24

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 13, 10, 38, 32, 32

    Answer: 28

Wednesday 13 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 34

    Answer: 19 + 34 = 53
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 19, 24, 29, 34, ...

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:28

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 6, 7, 12, 5, 8

    Answer: 7

Thursday 14 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 710 + 210

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 21, 29, 37, 45, ...

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:15

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Friday 15 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 15

    Answer: 25
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 21, 28, 35, 42, ...

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 5cm

    Answer: 78.54cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:10

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 20, 10, 18, 6, 5

    Answer: 10