Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 96 + 37

    Answer: 96 + 37 = 133
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 3x

    Answer: 6x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 176

    Answer: 17.6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 14, 11, 10, 7

    Answer: 10.2

Tuesday 26 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 39

    Answer: 36 + 39 = 75
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 32, 35, 38, ...

    Answer: 41
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:6

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 8, 18, 15, 7

    Answer: 13.6

Wednesday 27 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 6x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:20

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 13, 15, 38, 25, 39

    Answer: 26

Thursday 28 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 61 + 77

    Answer: 61 + 77 = 138
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 23, 27, 31, 35, ...

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 7.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 44

    Answer: 11
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 13, 6, 6, 4

    Answer: 7.4

Friday 29 September 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 810 + 110

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 17, 26, 35, ...

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:8

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 46, 35, 19, 22, 19

    Answer: 27