Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 110 + 210

    Answer: 310
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 5x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 9, 5, 11, 10, 9

    Answer: 9

Tuesday 3 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2.3 + 7.5

    Answer: 2.3 + 7.5 = 9.8
  2. 2. Algebra

    Factorise: 12x + 16

    Answer: 4(3x + 4)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 3cm

    Answer: 28.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:8

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 39, 37, 17, 21, 21

    Answer: 22

Wednesday 4 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 44 + 29

    Answer: 44 + 29 = 73
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 15 = 19

    Answer: x = 4
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 6cm

    Answer: 113.cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 101

    Answer: 50.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 4, 19, 17, 15

    Answer: 15

Thursday 5 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    8000

    Answer: 8 × 103
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 14, 22, 30, 38, ...

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:15

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 10, 16, 5, 14, 11

    Answer: 11

Friday 6 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    300000

    Answer: 3 × 105
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 3x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 13.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:12

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12