Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 16 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 6

    Answer: 6, 12, 18, 24, 30
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 7x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 20cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:24

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 17, 5, 18, 18

    Answer: 13

Tuesday 17 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7.4 + 6.9

    Answer: 7.4 + 6.9 = 14.3
  2. 2. Algebra

    Factorise: 15x + 20

    Answer: 5(3x + 4)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 50

    Answer: 5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 30, 12, 16, 30, 25

    Answer: 18

Wednesday 18 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 10, 17, 24, 31, ...

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:25

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 4, 8, 12

    Answer: 8.75

Thursday 19 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 311 + 311

    Answer: 611
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 8x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:14

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 13, 10, 3, 18

    Answer: 10.2

Friday 20 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 9 × 10

    Answer: 9 × 10 = 90
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 11 = 21

    Answer: x = 10
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:32

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 8, 8, 13, 5, 15

    Answer: 8