Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 26

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 2x

    Answer: 4x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 17.3cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:30

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Tuesday 31 October 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 33 + 13

    Answer: 33 + 13 = 46
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 9, 11, 13, ...

    Answer: 15
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 26

    Answer: 13
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 11, 8, 6, 16, 12

    Answer: 11

Wednesday 1 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 24

    Answer: 27 + 24 = 51
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 14 = 26

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 9cm

    Answer: 254.47cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:35

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 7, 15

    Answer: 12.333333333333

Thursday 2 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 5.3 + 5.9

    Answer: 5.3 + 5.9 = 11.2
  2. 2. Algebra

    Factorise: 30x + 42

    Answer: 6(5x + 7)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 79

    Answer: 19.75
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Friday 3 November 2023

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 28

    Answer: 40 + 28 = 68
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 10, 13, 16, 19, ...

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 14.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 197

    Answer: 19.7
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 39, 41, 16, 39, 42

    Answer: 26