Change pack
Bedrock Nov 4 - 10 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 4 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 47

    Answer: 37 + 47 = 84
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 6x + 8

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Convert 36cm to mm

    Answer: 360mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:16

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 4, 10, 11, 12

    Answer: 8.2

Tuesday 5 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 79 + 88

    Answer: 79 + 88 = 167
  2. 2. Algebra

    If x = 10, find the value of 8x + 5

    Answer: 85
  3. 3. Geometry

    Convert 17cm to mm

    Answer: 170mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:10

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 15, 9, 5, 2

    Answer: 10.2

Wednesday 6 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 35

    Answer: 23 + 35 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 8x + 12

    Answer: 76
  3. 3. Geometry

    Convert 29cm to mm

    Answer: 290mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:12

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 11, 4

    Answer: 5.6666666666667

Thursday 7 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 68

    Answer: 43 + 68 = 111
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 7

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:6

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 16, 4, 10, 4

    Answer: 7.6

Friday 8 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 44

    Answer: 46 + 44 = 90
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 7x + 8

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 17, 12, 16

    Answer: 11.75