Change pack
Bedrock Nov 11 - 17 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 35

    Answer: 57 + 35 = 92
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 4

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Convert 7m to cm

    Answer: 700cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:25

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 2, 15, 10

    Answer: 11

Tuesday 12 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 11 + 45

    Answer: 11 + 45 = 56
  2. 2. Algebra

    If x = 5, find the value of 7x + 5

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Convert 22cm to mm

    Answer: 220mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:18

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 10, 10, 15, 5

    Answer: 11.4

Wednesday 13 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 22

    Answer: 58 + 22 = 80
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 10

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Convert 15m to cm

    Answer: 1500cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 12, 4

    Answer: 7.3333333333333

Thursday 14 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 78 + 97

    Answer: 78 + 97 = 175
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 7x + 11

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Convert 28cm to mm

    Answer: 280mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:21

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 3, 9, 8

    Answer: 7.75

Friday 15 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 31 + 26

    Answer: 31 + 26 = 57
  2. 2. Algebra

    If x = 6, find the value of 3x + 3

    Answer: 21
  3. 3. Geometry

    Convert 7cm to mm

    Answer: 70mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:20

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 19, 3, 10

    Answer: 10.5