Change pack
Bedrock Nov 18 - 24 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 23

    Answer: 29 + 23 = 52
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 5x + 3

    Answer: 43
  3. 3. Geometry

    Convert 32cm to mm

    Answer: 320mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 20, 4

    Answer: 13.666666666667

Tuesday 19 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 35

    Answer: 36 + 35 = 71
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 3x + 8

    Answer: 29
  3. 3. Geometry

    Convert 46cm to mm

    Answer: 460mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 3, 9

    Answer: 9.6666666666667

Wednesday 20 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 18

    Answer: 29 + 18 = 47
  2. 2. Algebra

    If x = 4, find the value of 4x + 10

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Convert 18m to cm

    Answer: 1800cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:28

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 19, 7, 11, 16

    Answer: 13.4

Thursday 21 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 62 + 46

    Answer: 62 + 46 = 108
  2. 2. Algebra

    If x = 7, find the value of 6x + 5

    Answer: 47
  3. 3. Geometry

    Convert 2m to cm

    Answer: 200cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 16, 17, 9, 5

    Answer: 13

Friday 22 November 2024

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 10

    Answer: 48 + 10 = 58
  2. 2. Algebra

    If x = 8, find the value of 7x + 12

    Answer: 68
  3. 3. Geometry

    Convert 23cm to mm

    Answer: 230mm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:14

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 11, 15

    Answer: 15.333333333333