Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 26 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 10

    Answer: 30 + 10 = 40
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 14, 17, 20, 23, ...

    Answer: 26
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 6cm and height 4cm

    Answer: 12cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:15

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 11, 11

    Answer: 13.333333333333

Tuesday 27 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 49

    Answer: 56 + 49 = 105
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 26, 35, 44, 53, ...

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:8

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 2, 8, 18

    Answer: 10.75

Wednesday 28 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 69 + 64

    Answer: 69 + 64 = 133
  2. 2. Algebra

    Expand: 2(x + 8)

    Answer: 2x + 16
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 20, 28, 28, 15, 22

    Answer: 13

Thursday 29 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 39

    Answer: 20 + 39 = 59
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 22, 32, 42, 52, ...

    Answer: 62
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 20, 5, 11, 17

    Answer: 12.2

Friday 30 May 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + (-2)

    Answer: 8
  2. 2. Algebra

    Factorise: 9x + 6

    Answer: 3(3x + 2)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:12

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 6, 12, 20, 16, 12

    Answer: 12