Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 2 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 12

    Answer: 39 + 12 = 51
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 3x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 8cm

    Answer: 201.06cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 174

    Answer: 17.4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Tuesday 3 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 56

    Answer: 26 + 56 = 82
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 30, 39, 48, 57, ...

    Answer: 66
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 9.9cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:18

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 4, 16

    Answer: 12.333333333333

Wednesday 4 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 50 + 62

    Answer: 50 + 62 = 112
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (2, 5) and (14, 18)

    Answer: (8, 11.5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:20

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 20, 12, 10

    Answer: 11.5

Thursday 5 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 10 + 47

    Answer: 10 + 47 = 57
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 13, 23, 33, 43, ...

    Answer: 53
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:32

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 18, 31, 18, 25, 18

    Answer: 13

Friday 6 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 60 + 97

    Answer: 60 + 97 = 157
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 20, 22, 24, 26, ...

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:14

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 18, 7

    Answer: 13.333333333333