Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 9 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 6x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Convert 3m to cm

    Answer: 300cm
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:12

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 2, 4, 16, 12

    Answer: 10.6

Tuesday 10 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 55 × 55

    Answer: 510
  2. 2. Algebra

    Factorise: 30x + 18

    Answer: 6(5x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:15

    Answer: 3:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 11 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 26

    Answer: 22 + 26 = 48
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 6x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 77

    Answer: 19.25
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 18, 2, 11

    Answer: 8.75

Thursday 12 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -1 + 9

    Answer: 8
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 4x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:28

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 5, 6

    Answer: 10.333333333333

Friday 13 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 17

    Answer: 57
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 5 = 12

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 9.9cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:16

    Answer: 7:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 15, 9, 10, 4

    Answer: 10.2