Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 23 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 912 + 212

    Answer: 1112
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 2x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 11, 15

    Answer: 13.666666666667

Tuesday 24 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 10

    Answer: 24 + 10 = 34
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 26, 36, 46, ...

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 9.9cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 16, 7, 4, 19

    Answer: 10.2

Wednesday 25 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 48

    Answer: 95 + 48 = 143
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 10 = 29

    Answer: x = 19
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:32

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 13, 11, 4

    Answer: 10.25

Thursday 26 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 25

    Answer: 35 + 25 = 60
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 4x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Convert 4kg to g

    Answer: 4000g
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:6

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 5 on a fair die?

    Answer: 16

Friday 27 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 20

    Answer: 24 + 20 = 44
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 4x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12