Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 30 June 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 45 × 45

    Answer: 410
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 16, 24, 32, ...

    Answer: 40
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 40:15

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 9, 15, 4

    Answer: 10

Tuesday 1 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 22 + 32

    Answer: 22 + 32 = 54
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 13 = 33

    Answer: x = 20
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 179

    Answer: 89.5
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 14, 16, 5, 8, 6

    Answer: 8

Wednesday 2 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 37

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 6x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:10

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 9, 7

    Answer: 7

Thursday 3 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 211 + 311

    Answer: 511
  2. 2. Algebra

    Factorise: 32x + 20

    Answer: 4(8x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:16

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 1 on a fair die?

    Answer: 16

Friday 4 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7.1 + 3.5

    Answer: 7.1 + 3.5 = 10.6
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 4x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 128

    Answer: 64
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 19, 16

    Answer: 12.333333333333