Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 7 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 26 + 14

    Answer: 26 + 14 = 40
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 17, 22, 27, 32, ...

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 18, 4

    Answer: 8

Tuesday 8 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    600000

    Answer: 6 × 105
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 2x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 61

    Answer: 30.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 12, 20, 9, 11

    Answer: 13.6

Wednesday 9 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 77 + 73

    Answer: 77 + 73 = 150
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 9x

    Answer: 15x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:8

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 13, 11, 5, 6

    Answer: 10.2

Thursday 10 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 510 + 110

    Answer: 35
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 8x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:4

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 19, 4, 10

    Answer: 10.5

Friday 11 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 612 + 412

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 23, 33, 43, 53, ...

    Answer: 63
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 3:1, the difference between shares is 96. What are the shares?

    Answer: 144 and 48
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 24, 15, 12, 9, 9

    Answer: 15