Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 8.9 + 3.6

    Answer: 8.9 + 3.6 = 12.5
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 9, 13, 17, 21, ...

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:30

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Tuesday 15 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 57 + 17

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 7x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:6

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 9, 11

    Answer: 11.333333333333

Wednesday 16 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 37

    Answer: 25 + 37 = 62
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 2x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 57

    Answer: 5.7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 8, 3, 11, 15

    Answer: 9.25

Thursday 17 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 61

    Answer: 85 + 61 = 146
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 8x

    Answer: 15x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 22cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:35

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 5, 9, 14, 13

    Answer: 11.4

Friday 18 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 1 + 2.4

    Answer: 1 + 2.4 = 3.4
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 6x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:8

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12