Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 4

    Answer: 4, 8, 12, 16, 20
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 17, 26, 35, ...

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 19.8cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:18

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 20, 33, 31, 24, 34

    Answer: 14

Tuesday 22 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 63 + 50

    Answer: 63 + 50 = 113
  2. 2. Algebra

    Factorise: 8x + 12

    Answer: 4(2x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 17cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 106

    Answer: 53
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 15, 5

    Answer: 12

Wednesday 23 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 911 + 111

    Answer: 1011
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 7x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 17cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:40

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 16, 20, 8, 12

    Answer: 11.8

Thursday 24 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 412 + 712

    Answer: 1112
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 28, 30, 32, 34, ...

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:24

    Answer: 5:8
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 15, 16, 11

    Answer: 14

Friday 25 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 17

    Answer: 47
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 6x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 31

    Answer: 7.75
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 15, 20

    Answer: 16.333333333333