Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 149 to the nearest 10

    Answer: 150
  2. 2. Algebra

    Factorise: 6x + 6

    Answer: 2(3x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 2:1, the difference between shares is 26. What are the shares?

    Answer: 52 and 26
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 14, 10, 12

    Answer: 10.5

Tuesday 29 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    300000

    Answer: 3 × 105
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 9, 15, 21, 27, ...

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Wednesday 30 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 24 × 25

    Answer: 29
  2. 2. Algebra

    Simplify: 4x + 8x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 10.4cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:15

    Answer: 6:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 22, 41, 19, 21, 19

    Answer: 22

Thursday 31 July 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 21

    Answer: 46 + 21 = 67
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 6x

    Answer: 8x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:30

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 5, 3, 13, 11

    Answer: 8.8

Friday 1 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Multiply: 38 × 5

    Answer: 38 × 5 = 190
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 14, 16, 18, 20, ...

    Answer: 22
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:16

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 16, 4, 2, 19

    Answer: 9.4