Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 4 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 15

    Answer: 49 + 15 = 64
  2. 2. Algebra

    Factorise: 30x + 25

    Answer: 5(6x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 17, 18, 13

    Answer: 14.75

Tuesday 5 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 25 + 15

    Answer: 35
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 4x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 72

    Answer: 18
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 5, 2, 3

    Answer: 7

Wednesday 6 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 23

    Answer: 27 + 23 = 50
  2. 2. Algebra

    Factorise: 9x + 21

    Answer: 3(3x + 7)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 64

    Answer: 6.4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 16, 18, 15, 5

    Answer: 11.6

Thursday 7 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    700000

    Answer: 7 × 105
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 11, 18, 25, 32, ...

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 13, 8, 9, 7

    Answer: 9.25

Friday 8 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 23 + 90

    Answer: 23 + 90 = 113
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 5, 10, 15, 20, ...

    Answer: 25
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 75

    Answer: 7.5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12