Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 11 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 24 × 24

    Answer: 28
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 4x

    Answer: 6x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 14.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:15

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 3, 11, 16, 16

    Answer: 9.8

Tuesday 12 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    80000

    Answer: 8 × 104
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 9, 11, 13, 15, ...

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 5:3, the difference between shares is 56. What are the shares?

    Answer: 140 and 84
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 3, 10, 9, 15

    Answer: 9.25

Wednesday 13 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 16

    Answer: 56
  2. 2. Algebra

    Expand: 6(x + 8)

    Answer: 6x + 48
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 16cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:18

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 10, 19, 20, 8, 6

    Answer: 14

Thursday 14 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 37 + 37

    Answer: 67
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 11, 18, 25, 32, ...

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 9.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:8

    Answer: 3:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 3, 2, 9, 13

    Answer: 8.8

Friday 15 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 8

    Answer: 8, 16, 24, 32, 40
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 22, 30, 38, 46, ...

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 139

    Answer: 13.9
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 18, 23, 30, 43, 32

    Answer: 25