Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 18 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 8 × 7

    Answer: 8 × 7 = 56
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 13, 19, 25, ...

    Answer: 31
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 58

    Answer: 29
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 20, 13, 20, 17

    Answer: 18

Tuesday 19 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    List the first 5 multiples of 9

    Answer: 9, 18, 27, 36, 45
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 27, 33, 39, 45, ...

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:18

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 9, 5, 2

    Answer: 4.5

Wednesday 20 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 29

    Answer: 13 + 29 = 42
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 8x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:16

    Answer: 5:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 11, 11

    Answer: 13

Thursday 21 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 310 + 610

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 6x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 117

    Answer: 58.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 6, 7, 8

    Answer: 9.5

Friday 22 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 46 + 20

    Answer: 46 + 20 = 66
  2. 2. Algebra

    Factorise: 32x + 32

    Answer: 4(8x + 8)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:25

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 16, 9, 19, 9, 12

    Answer: 12