Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 25 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 59

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (2, 5) and (10, 17)

    Answer: (6, 11)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:40

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 6 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 26 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    600000

    Answer: 6 × 105
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 14, 23, 32, 41, ...

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 23

    Answer: 5.75
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 18, 36, 35, 18, 27

    Answer: 18

Wednesday 27 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 812 + 112

    Answer: 34
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 3x

    Answer: 8x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 13.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 11, 11, 4

    Answer: 9.25

Thursday 28 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 69 + 19

    Answer: 79
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 22, 27, 32, 37, ...

    Answer: 42
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 11, 5, 6, 14

    Answer: 10

Friday 29 August 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 48 + 38

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 11, 14, 17, 20, ...

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 10, 16, 12

    Answer: 11