Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 28

    Answer: 30 + 28 = 58
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 6x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:18

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Tuesday 2 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -3 + (-6)

    Answer: -9
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 13 = 20

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 7cm

    Answer: 153.94cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 9:6

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 4, 13, 10, 16

    Answer: 12

Wednesday 3 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 9.1 + 2

    Answer: 9.1 + 2 = 11.1
  2. 2. Algebra

    Factorise: 24x + 12

    Answer: 3(8x + 4)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:9

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 20, 6, 2, 16

    Answer: 12.2

Thursday 4 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 44

    Answer: 16 + 44 = 60
  2. 2. Algebra

    Factorise: 32x + 8

    Answer: 4(8x + 2)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:21

    Answer: 8:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 7, 4, 12, 3

    Answer: 9.2

Friday 5 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 95 + 46

    Answer: 95 + 46 = 141
  2. 2. Algebra

    Factorise: 18x + 9

    Answer: 3(6x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 61

    Answer: 30.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 14, 6

    Answer: 9.6666666666667