Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 46

    Answer: 12 + 46 = 58
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 24, 32, 40, 48, ...

    Answer: 56
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 4cm and height 10cm

    Answer: 20cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:24

    Answer: 4:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 11, 10, 3, 19

    Answer: 11.4

Tuesday 16 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -2 + (-6)

    Answer: -8
  2. 2. Algebra

    Simplify: 4x + 3x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 151

    Answer: 15.1
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Wednesday 17 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 20 + 19

    Answer: 20 + 19 = 39
  2. 2. Algebra

    Factorise: 21x + 21

    Answer: 3(7x + 7)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:15

    Answer: 8:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 5, 2, 12

    Answer: 9.75

Thursday 18 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 45 + 30

    Answer: 45 + 30 = 75
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 3x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 4:3, the difference between shares is 25. What are the shares?

    Answer: 100 and 75
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 5, 13, 16

    Answer: 10.25

Friday 19 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -2 + (-6)

    Answer: -8
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 6x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 11.3cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:10

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 6, 15, 15, 20

    Answer: 13.2