Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 63 + 40

    Answer: 63 + 40 = 103
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 8x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:16

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 19, 7

    Answer: 14

Tuesday 30 September 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 18

    Answer: 34
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 19, 29, 39, 49, ...

    Answer: 59
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 4cm and height 7cm

    Answer: 14cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 19, 14, 5, 18, 12

    Answer: 14

Wednesday 1 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 48 to the nearest 10

    Answer: 50
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 20, 24, 28, ...

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 9.9cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 34, 34, 27, 10, 14

    Answer: 24

Thursday 2 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 5.1 + 4.8

    Answer: 5.1 + 4.8 = 9.9
  2. 2. Algebra

    Factorise: 16x + 10

    Answer: 2(8x + 5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:12

    Answer: 7:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 9, 20, 26, 26, 20

    Answer: 17

Friday 3 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 49

    Answer: 79
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 21, 26, 31, ...

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 105

    Answer: 10.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 17, 12

    Answer: 15.333333333333