Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 6 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 90 + 34

    Answer: 90 + 34 = 124
  2. 2. Algebra

    Factorise: 12x + 24

    Answer: 6(2x + 4)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:32

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 14, 20

    Answer: 13

Tuesday 7 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 49

    Answer: 89
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (2, 6) and (16, 15)

    Answer: (9, 10.5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:12

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 19, 20, 13, 16, 29

    Answer: 16

Wednesday 8 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4.9 + 4

    Answer: 4.9 + 4 = 8.9
  2. 2. Algebra

    Factorise: 14x + 16

    Answer: 2(7x + 8)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 12, 6

    Answer: 7.3333333333333

Thursday 9 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 64

    Answer: 38 + 64 = 102
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 17, 21, 25, 29, ...

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 5cm and height 12cm

    Answer: 30cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 179

    Answer: 17.9
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 24, 21, 9, 20, 9

    Answer: 15

Friday 10 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 30 + 81

    Answer: 30 + 81 = 111
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 19, 22, 25, ...

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 13.9cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:12

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 16, 10, 18

    Answer: 15.25