Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 13 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 49 + 49

    Answer: 89
  2. 2. Algebra

    Factorise: 18x + 21

    Answer: 3(6x + 7)
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 4cm

    Answer: 50.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:8

    Answer: 7:2
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 5, 17, 25, 21, 25

    Answer: 20

Tuesday 14 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 38 + 18

    Answer: 12
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 25, 27, 29, 31, ...

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 20cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 199

    Answer: 19.9
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 15, 8, 4, 4

    Answer: 7.2

Wednesday 15 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 611 + 311

    Answer: 911
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 9, 11, 13, 15, ...

    Answer: 17
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 5cm

    Answer: 78.54cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:4

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 3, 10, 16

    Answer: 10

Thursday 16 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 39

    Answer: 49
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 22, 28, 34, 40, ...

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:15

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 15, 15, 21, 27, 26

    Answer: 12

Friday 17 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 3.4 + 6.5

    Answer: 3.4 + 6.5 = 9.9
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 7x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 12cm, hypotenuse = 24cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 35:25

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12