Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 27 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 89

    Answer: 27 + 89 = 116
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 7x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 173

    Answer: 17.3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 16, 19

    Answer: 18.333333333333

Tuesday 28 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 71 + 50

    Answer: 71 + 50 = 121
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 13 = 24

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 25:35

    Answer: 5:7
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Wednesday 29 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2.4 + 2.2

    Answer: 2.4 + 2.2 = 4.6
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 15, 24, 33, 42, ...

    Answer: 51
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 5.8cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 28:24

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 10, 16, 19, 17, 10

    Answer: 16

Thursday 30 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 10

    Answer: 40 + 10 = 50
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 11, 15, 19, 23, ...

    Answer: 27
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 20cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 106

    Answer: 53
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 18, 17

    Answer: 18.333333333333

Friday 31 October 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 15

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 8x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 3cm

    Answer: 28.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:20

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 17, 2, 19

    Answer: 14.25