Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 3 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 28

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 20, 26, 32, 38, ...

    Answer: 44
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 7:2, the difference between shares is 50. What are the shares?

    Answer: 70 and 20
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 2, 9, 10, 14

    Answer: 8.75

Tuesday 4 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2 × 6

    Answer: 2 × 6 = 12
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 25, 34, 43, 52, ...

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 20

    Answer: 10
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 16, 14, 5, 6, 16

    Answer: 11

Wednesday 5 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 311 + 211

    Answer: 511
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 16, 25, 34, 43, ...

    Answer: 52
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:12

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 8, 15, 14, 20, 14

    Answer: 14

Thursday 6 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 85 + 30

    Answer: 85 + 30 = 115
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 3x

    Answer: 5x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:4

    Answer: 4:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 2, 17

    Answer: 10.333333333333

Friday 7 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 24

    Answer: 40 + 24 = 64
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 39, 49, 59, ...

    Answer: 69
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 9.9cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:20

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 14, 18, 21, 35, 22

    Answer: 21