Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 10 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 63 + 77

    Answer: 63 + 77 = 140
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 27, 34, 41, 48, ...

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 15.6cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:10

    Answer: 4:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 5 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 11 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 47 + 25

    Answer: 47 + 25 = 72
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 25, 33, 41, 49, ...

    Answer: 57
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 6cm and height 9cm

    Answer: 27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:25

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 5 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 12 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 4 + 3

    Answer: 7
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 4x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 17.3cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:12

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 18, 5

    Answer: 11

Thursday 13 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 24 + 15

    Answer: 24 + 15 = 39
  2. 2. Algebra

    Factorise: 6x + 18

    Answer: 3(2x + 6)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 12cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 195

    Answer: 97.5
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 30, 11, 28, 11, 15

    Answer: 19

Friday 14 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 38

    Answer: 43 + 38 = 81
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 27, 30, 33, 36, ...

    Answer: 39
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 71

    Answer: 35.5
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 18, 2

    Answer: 13