Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 17 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 29 + 84

    Answer: 29 + 84 = 113
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 30, 32, 34, 36, ...

    Answer: 38
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 8cm

    Answer: 201.06cm²
  4. 4. Ratio

    Calculate 10% of 121

    Answer: 12.1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 12, 6, 3

    Answer: 7

Tuesday 18 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 56 + 59

    Answer: 56 + 59 = 115
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 2x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 8:28

    Answer: 2:7
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 3 on a fair die?

    Answer: 16

Wednesday 19 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    400000

    Answer: 4 × 105
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 9x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 8.cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:35

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 2, 15, 3, 9

    Answer: 8

Thursday 20 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 91

    Answer: 36 + 91 = 127
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 26, 32, 38, 44, ...

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Opposite = 8cm, hypotenuse = 16cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    In ratio 7:3, the difference between shares is 96. What are the shares?

    Answer: 168 and 72
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 35, 38, 20, 31, 33

    Answer: 18

Friday 21 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 43 + 29

    Answer: 43 + 29 = 72
  2. 2. Algebra

    Find the midpoint of (4, 7) and (16, 16)

    Answer: (10, 11.5)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 11cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:32

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 19, 8, 10

    Answer: 12.333333333333