Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 24 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 10

    Answer: 27 + 10 = 37
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 14, 20, 26, ...

    Answer: 32
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 18:24

    Answer: 3:4
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 7, 6, 8, 8

    Answer: 7.25

Tuesday 25 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -5 + (-7)

    Answer: -12
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 9, 19, 29, 39, ...

    Answer: 49
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Wednesday 26 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    80000

    Answer: 8 × 104
  2. 2. Algebra

    Expand: 4(x + 5)

    Answer: 4x + 20
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Thursday 27 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 2 × 3 × 5

    Answer: 30
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 29, 31, 33, 35, ...

    Answer: 37
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 7.cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 50% of 126

    Answer: 63
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 9, 19, 6

    Answer: 11.333333333333

Friday 28 November 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 810 + 110

    Answer: 910
  2. 2. Algebra

    Simplify: 4x + 4x

    Answer: 8x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 30cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 10, 8, 12, 17

    Answer: 11.75