Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 1 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 98 + 57

    Answer: 98 + 57 = 155
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 2x

    Answer: 11x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 5cm, hypotenuse = 10cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:15

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 2 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 58 + 28

    Answer: 78
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 4x

    Answer: 13x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 9cm

    Answer: 254.47cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:12

    Answer: 5:6
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 19, 8, 13, 15, 17

    Answer: 15

Wednesday 3 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 39 + 49

    Answer: 79
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 5, 12, 19, 26, ...

    Answer: 33
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 10cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:40

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 20, 16, 6

    Answer: 14

Thursday 4 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 110 + 710

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Factorise: 32x + 12

    Answer: 4(8x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 15cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 32:16

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 18, 12, 15, 5, 5

    Answer: 12

Friday 5 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 6.8 + 9.3

    Answer: 6.8 + 9.3 = 16.1
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 8, 10, 12, 14, ...

    Answer: 16
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 121

    Answer: 30.25
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 2 on a fair die?

    Answer: 16