Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 8 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 40 + 37

    Answer: 40 + 37 = 77
  2. 2. Algebra

    Factorise: 18x + 36

    Answer: 6(3x + 6)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:35

    Answer: 6:7
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 42, 24, 15, 21, 16

    Answer: 27

Tuesday 9 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 16 + 36

    Answer: 23
  2. 2. Algebra

    Expand: 7(x + 8)

    Answer: 7x + 56
  3. 3. Geometry

    Opposite = 7cm, hypotenuse = 14cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:8

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 12, 5, 16

    Answer: 9.25

Wednesday 10 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Round 79 to the nearest 10

    Answer: 80
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 7x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 3cm

    Answer: 28.27cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 30:20

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 10, 19

    Answer: 15.666666666667

Thursday 11 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 27 + 28

    Answer: 27 + 28 = 55
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 8x

    Answer: 15x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 6cm, hypotenuse = 8.5cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:15

    Answer: 2:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Friday 12 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 35 + 15

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 4x

    Answer: 9x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 9cm

    Answer: 254.47cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 21:18

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 14, 10, 4

    Answer: 9.3333333333333