Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 15 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 411 + 311

    Answer: 711
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 23, 31, 39, 47, ...

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:9

    Answer: 5:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 16, 8, 18, 17

    Answer: 14.75

Tuesday 16 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 13 + 33

    Answer: 13 + 33 = 46
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 14, 22, 30, 38, ...

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 12.7cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 6:14

    Answer: 3:7
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 5, 7, 2, 8, 16

    Answer: 7.6

Wednesday 17 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 96 + 34

    Answer: 96 + 34 = 130
  2. 2. Algebra

    Solve: x + 4 = 16

    Answer: x = 12
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 10:40

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 5 on a fair die?

    Answer: 16

Thursday 18 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 19 + 19

    Answer: 29
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 6x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 10cm and height 5cm

    Answer: 25cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 12:8

    Answer: 3:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 18, 5, 11

    Answer: 11.333333333333

Friday 19 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 12 + 17

    Answer: 12 + 17 = 29
  2. 2. Algebra

    Simplify: 6x + 6x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Convert 3 litres to ml

    Answer: 3000ml
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 16:24

    Answer: 2:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 19, 15, 25, 16, 20

    Answer: 10