Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 22 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    7000

    Answer: 7 × 103
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 5x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 10cm, hypotenuse = 11.5cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:10

    Answer: 7:5
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 5 on a fair die?

    Answer: 16

Tuesday 23 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 15 + 16

    Answer: 15 + 16 = 31
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 7, 11, 15, 19, ...

    Answer: 23
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 16.2cm. Find the angle

    Answer: 60° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Calculate 25% of 52

    Answer: 13
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 6, 7, 17, 10, 10

    Answer: 10

Wednesday 24 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 18 + 18

    Answer: 14
  2. 2. Algebra

    Simplify: 7x + 7x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 14:12

    Answer: 7:6
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 14, 16, 24, 29, 32

    Answer: 18

Thursday 25 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -7 + 2

    Answer: -5
  2. 2. Algebra

    Factorise: 40x + 20

    Answer: 5(8x + 4)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 15cm, hypotenuse = 21.2cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:8

    Answer: 1:2
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 11, 10, 9

    Answer: 10

Friday 26 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7.2 + 9.9

    Answer: 7.2 + 9.9 = 17.1
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 6, 8, 10, 12, ...

    Answer: 14
  3. 3. Geometry

    Opposite = 14cm, hypotenuse = 28cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 4:12

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 4, 15

    Answer: 12