Change pack
Bedrock Jan 1 - 7 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 29 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    6000

    Answer: 6 × 103
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 22, 30, 38, 46, ...

    Answer: 54
  3. 3. Geometry

    Find the area of a circle with radius 10cm

    Answer: 314.16cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:8

    Answer: 5:2
  5. 5. Statistics

    What is the probability of getting heads when flipping a fair coin?

    Answer: 12

Tuesday 30 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 210 + 610

    Answer: 45
  2. 2. Algebra

    Simplify: 2x + 5x

    Answer: 7x
  3. 3. Geometry

    Opposite = 9cm, hypotenuse = 18cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:9

    Answer: 8:3
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 4, 3, 19

    Answer: 8.6666666666667

Wednesday 31 December 2025

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 42 + 80

    Answer: 42 + 80 = 122
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 23, 31, 39, 47, ...

    Answer: 55
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 26cm. Find the angle

    Answer: 30° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 20:35

    Answer: 4:7
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 8, 7, 7, 8, 6

    Answer: 7

Thursday 1 January 2026

Keystones #1 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 70 + 30

    Answer: 70 + 30 = 100
  2. 2. Algebra

    Simplify: 3x + 2x

    Answer: 5x
  3. 3. Geometry

    Find the area of a right triangle with base 10cm and height 7cm

    Answer: 35cm²
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 15:40

    Answer: 3:8
  5. 5. Statistics

    What is the probability of rolling a 4 on a fair die?

    Answer: 16

Friday 2 January 2026

Keystones #2 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 36 + 38

    Answer: 36 + 38 = 74
  2. 2. Algebra

    Factorise: 6x + 9

    Answer: 3(2x + 3)
  3. 3. Geometry

    Opposite = 13cm, hypotenuse = 18.4cm. Find the angle

    Answer: 45° (approximately)
  4. 4. Ratio

    Simplify the ratio 24:12

    Answer: 2:1
  5. 5. Statistics

    Find the mean of: 17, 19, 9, 20, 5

    Answer: 14