Change pack
Bedrock Sep 14 - 20 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 14 September 2026

Keystones #257 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 18⁄21

    Answer: 6⁄7
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 25, 34, 43, 52, ...

    Answer: 61
  3. 3. Geometry

    Calculate one exterior angle of a regular 8-sided polygon

    Answer: 45°
  4. 4. Ratio

    Share 105 in the ratio 3:4

    Answer: 45 and 60
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 11, 19, 19, 6, 6

    Answer: 11

Tuesday 15 September 2026

Keystones #258 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 25⁄20

    Answer: 5⁄4
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 28, 30, 32, 34, ...

    Answer: 36
  3. 3. Geometry

    Calculate one exterior angle of a regular 6-sided polygon

    Answer: 60°
  4. 4. Ratio

    Share 90 in the ratio 1:4

    Answer: 18 and 72
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 14, 16, 20, 9, 14

    Answer: 14

Wednesday 16 September 2026

Keystones #259 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 35⁄10

    Answer: 7⁄2
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 20, 22, 24, 26, ...

    Answer: 28
  3. 3. Geometry

    What is the sum of interior angles in a pentagon?

    Answer: 540°
  4. 4. Ratio

    Share 30 in the ratio 2:1

    Answer: 20 and 10
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 12, 17, 20, 15, 10

    Answer: 15

Thursday 17 September 2026

Keystones #260 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 40⁄40

    Answer: 8⁄8
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 18, 25, 32, 39, ...

    Answer: 46
  3. 3. Geometry

    What is the sum of interior angles in a quadrilateral?

    Answer: 360°
  4. 4. Ratio

    Share 48 in the ratio 3:1

    Answer: 36 and 12
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 5, 12, 14, 5, 12

    Answer: 12

Friday 18 September 2026

Keystones #261 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Simplify: 40⁄15

    Answer: 8⁄3
  2. 2. Algebra

    Find the next term: 26, 32, 38, 44, ...

    Answer: 50
  3. 3. Geometry

    Calculate one exterior angle of a regular 10-sided polygon

    Answer: 36°
  4. 4. Ratio

    Share 54 in the ratio 2:1

    Answer: 36 and 18
  5. 5. Statistics

    Find the median of: 13, 8, 16, 9, 13

    Answer: 13