Change pack
Bedrock Sep 21 - 27 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 21 September 2026

Keystones #264 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Convert 1⁄10 to a decimal and percentage

    Answer: 0.1 and 10%
  2. 2. Algebra

    Simplify: 5x + 5x

    Answer: 10x
  3. 3. Geometry

    Convert 5kg to g

    Answer: 5000g
  4. 4. Ratio

    In a ratio of 4:2, what fraction is the first part?

    Answer: 4⁄6
  5. 5. Statistics

    Find the mode of: 11, 14, 14, 8, 7, 14

    Answer: 14

Tuesday 22 September 2026

Keystones #265 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Convert 2⁄10 to a decimal and percentage

    Answer: 0.2 and 20%
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 4x

    Answer: 12x
  3. 3. Geometry

    Convert 8kg to g

    Answer: 8000g
  4. 4. Ratio

    In a ratio of 3:2, what fraction is the first part?

    Answer: 3⁄5
  5. 5. Statistics

    Find the mode of: 13, 13, 13, 13, 7, 15

    Answer: 13

Wednesday 23 September 2026

Keystones #266 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Convert 1⁄4 to a decimal and percentage

    Answer: 0.25 and 25%
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 6x

    Answer: 14x
  3. 3. Geometry

    Convert 4kg to g

    Answer: 4000g
  4. 4. Ratio

    In a ratio of 4:5, what fraction is the first part?

    Answer: 4⁄9
  5. 5. Statistics

    Find the mode of: 14, 8, 12, 14, 13, 14

    Answer: 14

Thursday 24 September 2026

Keystones #267 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Convert 3⁄4 to a decimal and percentage

    Answer: 0.75 and 75%
  2. 2. Algebra

    Simplify: 9x + 7x

    Answer: 16x
  3. 3. Geometry

    Convert 6kg to g

    Answer: 6000g
  4. 4. Ratio

    In a ratio of 4:3, what fraction is the first part?

    Answer: 4⁄7
  5. 5. Statistics

    Find the mode of: 8, 9, 6, 9, 9, 11

    Answer: 9

Friday 25 September 2026

Keystones #268 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Convert 4⁄10 to a decimal and percentage

    Answer: 0.4 and 40%
  2. 2. Algebra

    Simplify: 8x + 9x

    Answer: 17x
  3. 3. Geometry

    Convert 2kg to g

    Answer: 2000g
  4. 4. Ratio

    In a ratio of 1:3, what fraction is the first part?

    Answer: 1⁄4
  5. 5. Statistics

    Find the mode of: 8, 9, 9, 12, 12, 9

    Answer: 9