Change pack
Bedrock Sep 28 - Oct 4 25 questions
PDF (questions) PDF (answers)

Monday 28 September 2026

Keystones #271 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 9 + (-5)

    Answer: 4
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 10 = 28

    Answer: x = 3
  3. 3. Geometry

    Convert 9 minutes to seconds

    Answer: 540 seconds
  4. 4. Ratio

    Write 5:20 in the form 1:n

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 34, 15, 23, 28, 30

    Answer: 19

Tuesday 29 September 2026

Keystones #272 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -4 + 0

    Answer: -4
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 13 = 90

    Answer: x = 11
  3. 3. Geometry

    Convert 6 minutes to seconds

    Answer: 360 seconds
  4. 4. Ratio

    Write 8:32 in the form 1:n

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 20, 13, 9, 10, 10

    Answer: 11

Wednesday 30 September 2026

Keystones #273 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -10 + (-8)

    Answer: -18
  2. 2. Algebra

    Solve: 6x + 8 = 44

    Answer: x = 6
  3. 3. Geometry

    Convert 3 minutes to seconds

    Answer: 180 seconds
  4. 4. Ratio

    Write 5:15 in the form 1:n

    Answer: 1:3
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 39, 18, 35, 15, 25

    Answer: 24

Thursday 1 October 2026

Keystones #274 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: -5 + 2

    Answer: -3
  2. 2. Algebra

    Solve: 4x + 8 = 36

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Convert 8 minutes to seconds

    Answer: 480 seconds
  4. 4. Ratio

    Write 3:12 in the form 1:n

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 24, 9, 21, 16, 33

    Answer: 24

Friday 2 October 2026

Keystones #275 · Five questions · Open this day only

  1. 1. Number

    Calculate: 7 + (-5)

    Answer: 2
  2. 2. Algebra

    Solve: 7x + 13 = 62

    Answer: x = 7
  3. 3. Geometry

    Convert 10 minutes to seconds

    Answer: 600 seconds
  4. 4. Ratio

    Write 4:16 in the form 1:n

    Answer: 1:4
  5. 5. Statistics

    Find the range of: 23, 29, 21, 20, 33

    Answer: 13